Wie zijn wij

Op dit moment bestaat het team van Optiek Boutique uit 2 personen. Ze hebben gemeen dat ze beide een passie hebben voor de Optiek. Dit zorgt voor een prettige werksfeer en dat merken onze klanten ook!

Petra – Opticien

Steekwoorden: Gepassioneerd – Kritisch – Direct – Spontaan – Gezellig – Limburgs

Petra is de eigenaresse van Optiek Boutique. Het was liefde op het eerste gezicht! Binnen 10 minuten wist ze het, dit zou haar winkel worden. De winkel is helemaal door haar bedacht en ingericht. Elke dag geniet ze van haar knusse winkel waarin ze vele klanten op weg helpt naar de perfecte bril of de juiste lenzen.

Door de ruime 30 jaar ervaring weet ze precies wat er mogelijk is en wat het beste bij haar klant past.


Vera – Optometrist

Steekwoorden: Nauwkeurig – Geduldig – Empathisch – Leergierig – Passievol

Vera is een specialist op het gebied van contactlenzen en optometrie. Naast het werk in Optiek Boutique werkt ze ook in oogziekenhuis Zonnestraal in Amsterdam. Hierdoor heeft ze veel ervaring met optometrische onderzoeken. Is er onverhoopt toch iets mis? Dan staat zij meteen in contact met de oogartsen van Zonnestraal.

Ze is erg leergierig en volgt daarom ook veel cursussen. Zo is ze altijd up to date van de laatste ontwikkelingen op het gebied van optometrie en contactlenzen.


Kom langs bij Optiek Boutique!

Wilt u kennis maken met ons team? Kom dan gewoon een keertje kijken in onze boutique. Wij zorgen dat de koffie klaar staat! Heeft u nu al vragen? Neem dan even contact op via ons contactformulier.