Brillen bij Optiek Boutique

Wij hebben een mooie exclusieve collectie aan brillen. Al onze brillen zijn kritisch ingekocht en hebben een mooi verhaal. Een bril is erg persoonlijk en moet goed bij het uiterlijk en karakter van onze klant passen.

Brillen met kwaliteit

De brillen die wij verkopen zijn uitsluitend van hoge kwaliteit en veelal met de hand gemaakt. Dit zorgt voor een uniek gevoel.

Hoogwaardige merken

De bekende merken zoals Rayban, Prada en Gucci zult u niet bij ons terug vinden. Dit soort merken worden op grote schaal geproduceerd. Bij Optiek Boutique worden uitsluitend unieke brillen verkocht. Hieronder vindt u een kleine greep uit de eersteklas merken die wij verkopen. Oliver Peoples, Garrett Leight, Lindberg, Face a Face, Traction, Lafont, Monoqool, Monkeyglasses, Serengeti, Web, Tods, BBig, Pugnale & Nyleve

 

Nieuwsgierig geworden of heeft u vragen of wilt u advies? Kom dan gerust een keer bij ons langs. Wij zorgen dat de koffie klaar staat. Met ons deskundig advies op maat gaat u altijd tevreden de deur uit. Wilt u liever meteen iets vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen via onze contactpagina.

 

Wilt u liever een privé afspraak maken? Dat is bij ons ook mogelijk! Hiervoor kan buiten de algemene openingstijden privé een afspraak worden gemaakt. Op deze manier worden we niet gestoord en is er voldoende gelegenheid voor een oogmeting het uitkiezen van de perfecte bril.
Interesse in een privé afspraak? Bel ons via: 035-5316064 of neem contact op via ons formulier.